Ons personeel heeft jarenlange ervaring op het gebied van loodgieterswerkzaamheden.
Vanwege hun ervaring zijn zij in staat u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U geeft uw wensen door en wij zorgen ervoor dat deze uitgevoerd worden.

B&F Loodgietersbedrijf is een servicegericht bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van installaties. Wij beschikken over ervaren medewerkers die het hele traject kunnen verzorgen. Van ontwerp tot installatie van de systemen tot het onderhoud hiervan.

Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhouden van technische installaties zowel binnen utiliteitspanden ( scholen, ziekenhuizen, kantoren etc. ) als aan boord van passagiersschepen, jacht bouw, veerponten, binnenvaartschepen, bagger- en werkschepen.

Het realiseren van installaties aan boord van (cruise)schepen is één van de specialiteiten van B&F. De gasten verwachten, evenals in een hotel, warm water, airco en verwarming. De basis is comfort en wij zorgen ervoor dat dit gerealiseerd kan worden.

Wij leveren sanitair, warm- en koud waterinstallaties, vacuümsystemen en vuil waterverwerkingseenheden en zijn tevens gespecialiseerd in dikwandig cv installaties. Ook worden onder onze verantwoordelijkheid sprinklerinstallaties geplaatst. Dit zijn zowel conventionele, als systemen waarbij het water onder hoge druk verneveld wordt. Tevens kunnen wij u een legionellabeheersplan aanbieden.

Onze medewerkers adviseren graag over de installatie, wij bekijken het altijd  objectief van wat het beste aansluit op de behoefte van de klant en verzorgen de installaties op maat. Wij onderscheiden ons door de snelle service wat wij aan bieden. Bij ons heeft de klant altijd een contactpersoon, die het hele project begeleidt en de verantwoording heeft.